Албена с представяне на ITB в Берлин

На 4 март в Берлин започна международното туристическо изложение ITВ,  На изложението в Германия ще бъдат презентирани и възможностите за почивка в ъв ваканционно селище “Албена”.  ITB Берлин е най-значимият туристически форум в световен мащаб, който се провежда ежегодно от 1966 г. насам.  През тази година е неговото 49-о издание, на което се очаква да се представят повече от 10 000 изложители от 186 държави. На изложението се очакват над 100 000 посетители от пет континента.
            Ваканционно селище „Албена”, което за момента отчита ръст от 4% на немски пазар, ще представи на ITB новостите за сезон 2015, както и актуалните си оферти. Сред тях са Аквапарк „Аквамания”, който ще изненада всички на 1 юни 2015 с две нови пързалки, конструирани от канадска компания, световен лидер в строителството на увеселителни паркове: дългото 191 м „TORNADO”, единствено по рода си в Европа, и 77-метровата бързоскоростна пързалка за отвесно спускане FreеFALL.
            През лято 2015 програмата  „All Inclusive Plus” в част от хотелите ще е с фокус върху тематичните кулинарни вечери, по-богата “DineAround” програма, вечерите на главния майстор-готвач, коктейлите на мениджъра, здравословните и детски кътове на бюфет масите, представянето на еко-продукти, собствено производство на „Албена”, барбекю специалитети, вечери на селектирани напитки. Формулата акцентира върху нови, различни вкусове и естетика, както и оригинални спортни занимания в анимацията като „нордик уокинг”, плажен голф, акваслеш, денс-аеробика. Акцентът през лято 2015 ще се пренесе и върху здравословно детско меню на основата на еко продукти.
            Заедно с ваканционно селище „Албена“ на  ITB ще се представят комплекс „Бялата лагуна“ и „Приморско клуб”.